Nieuws
25 november 2010 - Ron Smeets

Morgen twintig Case-Mate covers te winnen in de #FFGLBS

Morgen is het Black Friday, de dag waarop Amerikanen massaal koopjes inslaan voor de feestdagen,   en de dag waarop jij weer kan meedoen met een nieuwe Friday Free Gift Lucky Bastard Show.

Deze week geven wij in samenwerking met Case-Mate, een bedrijf dat al geruime tijd covers voor de meest populaire telefoons van het moment ontwerpt en produceert, maarliefst twintig telefooncovers, voor diverse toestellen, weg.

De telefooncovers geven het toestel een extra dimensie met een goed passende beschermlaag en opvallend design. Voor de show van morgen worden covers weggeven voor de iPhone 3GS/4, Nokia N8, HTC Desire en de Samsung Galaxy S. Als Lucky Bastard bepaal jij welke cover je wilt. Alle covers worden geleverd in de kleur metallic silver.

Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken op deze toffe accessoire is het Twitteraccount @CasemateEurope volgen en het berichtje dat wij morgen om exact 12:00 uur live zetten keurig ReTweeten vanaf je Twitter account via @Mobilecowboys.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.