Toestellen
05 april 2012 - Redactie MobileCowboys

Morgen de #FFGLBS met 2x de HTC One X

Samen met HTC hebben we morgen weer een Friday Free Gift Lucky Bastard Show. Wat geven we deze keer weg? De quadcore krachtpatser van HTC: de HTC One X!

Met de HTC One X kun je razendsnel browsen. Met de krachtige NVIDIA Tegra 3-processor profiteer je verder van heldere beelden, snellere applicaties en een langere accuduur. Het opmerkelijk scherpe 4.7 inch HD-scherm maakt gamen tot een meeslepende ervaring. Bovendien is het bijna niet kapot te krijgen door het speciale Corning Gorilla Glass. Ook is de HTC One X voorzien van een hoogwaardige camera waarmee je alles even helder en schitterend vastlegt, zowel foto's als video's. Zelfs tegelijkertijd! De HTC One X is vervaardigd uit een polycarbonaat unibody met de robuustheid van metaal met een licht gewicht.

Wil jij deze supersnelle HTC One X winnen? We geven er morgen 2 weg! Om deel te nemen aan de Friday Free Gift Lucky Bastard Show hoef je niet veel te doen. Zorg dat je het Twitteraccount @htc_nl volgt en ReTweet het berichtje dat we om 12.00 uur live zetten via @Mobilecowboys. Om 15:00 is de actie afgelopen en kort daarna maken we bekend wie de Lucky Bastards van deze week zijn.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl