Nieuws
26 april 2012 - Redactie MobileCowboys

Morgen 5 x de ALCATEL ONE TOUCH ULTRA winnen in de #FFGLBS

Morgen (vrijdag) is het weer tijd voor een #FFGLBS (Friday Free Gift Lucky Bastard Show) hier op Mobile Cowboys. Deze week geven we, samen met ALCATEL ONE TOUCH, 5 keer een ALCATEL ONE TOUCH Ultra 995 weg. Of, zoals ik hem zelf al eens typeerde, de smartphone met high end specs voor een low-end prijs.

De Alcatel ONE TOUCH ULTRA 995 is een lekker plat toestel (9.75mm) en heeft een leuke en gemakkelijk te bedienen 3D User Interface. 

Films en internet zien er geweldig uit op het haarscherpe capacitieve touchscreen van 4,3 inch met een resolutie van 480x800 pixels en 16 miljoen kleuren. Het toestel wordt standaard geleverd met een micro-SD-geheugenkaart van 4 GB (en is geschikt voor geheugenkaarten tot 32 GB), zodat je voldoende ruimte hebt voor films, muziek en nog veel meer. Je krijgt een FM-radio met RDS en Shazam voor het identificeren van nummers waarvan je de titel niet kent. Op de telefoon kun je snel en vlot gamen. Asphalt 5 en Bebble zijn al voor je geïnstalleerd terwijl er nog eens 450.000 games en apps beschikbaar zijn via Google Play. Dankzij de antivirussoftware van AVG ben je prima beschermd tegen schadelijke apps. Standaard wordt het toestel geleverd met Android 2.3 (Gingerbread) maar deze zomer zal ook een upgrade naar Android 4.0 (ICS) beschikbaar komen.

Bewaar al je belangrijke gegevens in je persoonlijke cloud, en synchroniseer en verstuur ze direct naar al je apparaten. Apps voor sociale netwerken als Facebook, Twitter en Palringo-chatgroepen zijn al geïnstalleerd en direct te gebruiken op je toestel. Met de micro-HDMI-verbinding kun je HD-video en -geluid direct afspelen op een HD-tv en via de plug-and-play DLNA kun je zelfs draadloos verbinding maken. Wifi is vanzelfsprekend op het toestel aanwezig. Met APP Verkeer Beheer kun je je abonnementsbundel (voor bellen, sms-en en data) instellen waarmee je een waarschuwing krijgt bij nadering van je bundellimiet.

De 5-megapixelcamera is uitgerust met een krachtige led-flitser, autofocus en touchfocus. Je kunt er haarscherpe 720p HD-video’s met 30 fps mee maken. De voorkant is uitgerust met een VGA-camera voor videogesprekken. Voor meer info over ALCATEL ONE TOUCH in Nederland kun je natuurlijk ook de Facebook fanpage 'liken'.

Morgen (vrijdag 27 april) kun je dus tussen 12 en 15 uur hier kans maken op een van de vijf ALCATEL ONE TOUCH ULTRA 995's die we weg gaan geven. Wat je daarvoor moet doen? Zorg dat je @mobilecowboys en @ALCATEL1touchNL volgt en retweet het bericht dat vrijdag, precies om 12 uur, hier online verschijnt via je eigen twitter account (of de retweet button onder het artikel). Kort na drie uur worden de vijf prijswinnaars hier en via twitter bekendgemaakt en gecontacteerd. Succes!

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl