Nieuws
01 september 2011 - Ron Smeets

Morgen 3 Sonim XP3300 Force toestellen winnen in de #FFGLBS

Morgen is er weer een Friday Free Gift Lucky Bastard Show (#FFGLBS) op MobileCowboys. Deze keer geven we in samenwerking met Sonim Benelux 3 keer een Sonim XP3300 Force ter waarde van 329,-- Euro weg.

Om kans te maken op een van die 3 robuuste Sonim XP3300 Force toestellen moet je @mobilecowboys én @sonim_BNL via twitter volgen en het bericht dat vrijdagmiddag om precies 12u00 hier op Mobile Cowboys online verschijnt retweeten via je eigen twitter account. Kort na 15u00 worden de drie winnaars dan bekend gemaakt.

De Sonim XP3300 Force is het toestel dat afgelopen week het Guinness World Record voor ‘Toughest Phone’ verbrak door een val van 25 meter uit een hoogwerker te overleven. Het toestel had daarna geen noemenswaardige schade en functioneerde nog voor de volle 100%. Eerder was ook al te zien hoe de Sonim XP3300 Force niet wilde ‘blenden’. Hoewel de behuizing van het toestel na ruim een minuut in de blender rondgetold te hebben nagenoeg tot stof vergaan was functioneerde hij ook toen nog. Kortom, hij kan tegen een stootje, heeft weinig last van water en je hoeft hem bovendien maar een keer in de twee weken, bij normaal gebruik, op te laden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.