Accessoires
20 januari 2007 - Ron Smeets

MoPod's nu ook in Nederland te koop

De MoPod wordt in Nederland aangekondigd als DE telefoongadget van 2007. De mini-hangertjes met beegende poppetjes onder een stolpje. Op het moment dat je gebeld of ge-SMS-t wordt begint het poppetje te bewegen een lichtje te knipperen.

Zoals ik enkele maanden geleden ook al schreef: Ik zie die niet zo snel aan een GSM hangen. Veel te onhandig! Misschien was ik iets te voorbarig met mijn conclusie want je hoeft ze namelijk niet aan je toestel te hangen om ze te kunnen laten functioneren.

Het is voldoende om de MoPod in de buurt van je GSM te bewaren. Zit je op een terras, dan kun je je mobieltje dus gewoon in je tas of zak laten zitten. Zet de MoPod op tafel en als je gebeld wordt, dan zie je dat meteen.

Ik ben wel benieuwd wat het bereik is waarbinnen de MoPod het signaal van een GSM oppikt want het is natuurlijk niet handig als jouw MoPod zich meldt wanneer de GSM van je buurman- of vrouw op het terras rinkelt.Gerelateerde links:
Altijd je mini bloedtransfusie bij de hand
Boksring belletje voor je GSM
Een GSM hangertje van je GSM
Bewegende telefoonhangertjes
Een WC aan je mobieltje
GSM hangertjes op zonne energie
Manneken Pis aan uw GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.