Entertainment
01 februari 2011 - Ron Smeets

Monty Python's versie van Angry Birds: Cow Tossing

Wie de film 'Monty Python and the Holy Grail' gezien heeft zal het fenomeen van 'koe werpen' (cow tossing) natuurlijk wel kennen.

Binnenkort komt er een mobiele game variant van het 'Cow Tossing'. In eerste instantie alleen voor de iPhone en IPad (in de App Store dus), maar later zal de game ook voor andere mobiele toestellen (OS'en) uitgebracht worden. Hieronder kun je een eerste videodemo daarvan zien en daarbij zal het niemand echt verbazen dat deze game een erg hoog Angry Birds gehalte heeft.

 Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.