Entertainment
17 maart 2007 - Ron Smeets

Moeder filmt moord op haar eigen kinderen met camphone

Een bizar verhaal dat zich afspeelde in Indonesie waar een 35-jarige vrouw haar vier kinderen (tussen 1 en 11 jaar) voor de 'ogen' van haar camphone vergiftigde, zag sterven en vervolgens zelfmoord pleegde, de GSM als triest bewijs op de grond bij haar hoofd achter latend.

Behalve de camphone getuigenis had de 35-jarige moeder ook nog een briefje geschreven waarop ze vertelde dat ze haar kinderen meegenomen had om de 'Hemel te gaan bekijken'.

Het gezin behoorde tot Oktober vorig jaar, toen de eigen zaak van haar man failliet ging, nog tot de rijksten van Malang.

Tja, wat kun je daar verder nog op zeggen. . . helemaal niets.Gerelateerde links:
Feestgangers filmen stervend meisje met hun camphone
Verdachten camphone rape vrij na wissen video
Brutale agenten geschorst na camphone bewijs
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.