Toestellen
23 juli 2009 - Ron Smeets

Modu gelanceerd in Israel

De eerste keer dat de Modu tegenkwamen was begin vorig jaar (2008). Het is een modulair opgebouwd toestel dat afhankelijk van je wensen van het moment onder andere de 'vorm' van een mobiele telefoon, MP3 speler of navigatie gadget kan aannemen.

Vandaag is het toestel ook daadwerkelijk gelanceerd. OK, nog niet bij ons, maar kom je binnenkort in Israel, dan kun je hem daar bij een lokale telefoonwinkel gaan bewonderen ;-) Prijs: zo'n 90 Euro. Foto's:

Modu-c  Modu-b Modu-d Modu-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.