Toestellen
21 maart 2009 - Ron Smeets

Mobinnova ICE van dichtbij bekeken

Rond de Kerst doken er geruchten op dat de Chinese fabrikant Mobinnova voortaan ook toestellen voor Sony Ericsson zou gaan produceren (Net als HTC dat al voor de Zweeds-Japanse fabrikante deed met de X1 Xperia).

Mobinnova zelf heeft één veelbelovend toestel in haar portfolio, de ICE. Een toestel met twee displays op de voorzijde en een redelijk hoog iPhone gehalte. Hieronder kun je twee videopreviews van de ICE bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=G3Is7oue7l8http://www.youtube.com/watch?v=dukI6MxW5CY
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.