Nieuws
21 september 2005 - Ron Smeets

Mobilecowboys team versterkt

Oplettende bezoekers zal het ongetwijfeld al opgevallen zijn dat we weer een mobiele cowboy rijker zijn. Rick Pijpers is zijn naam en mobiele TV zijn core business.

Rick is mede initiatiefnemer van mobiel.tv, het toekomstige Nederlandse mobiele televisie-portaal. Daarnaast werkt hij voor ABN AMRO als marketing developer.

Rick loopt al de nodige jaren mee in de mobiele wereld. Tussen 1997 en 2004 was hij Manager van de marketing afdelingen Prepaid en Value added Service bij Telfort en tevens verantwoordelijk voor de samenwerking op het gebied van mobiel bankieren tussen Telfort en de Postbank.

Welcome bij de club, Rick!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.