Nieuws
25 april 2007 - Ron Smeets

MobileCowboys op Engadget Mobile

OK, ik snap dat dit nieuwtje vooral voor onszelf erg leuk is, maar ik ben er best een beetje trots op.

De primeur die wij, dankzij een anonieme bron, afgelopen vrijdag ochtend, konden melden voor wat betreft de toen nieuwste foto's van een nieuwe Sony Ericsson, vermoedelijk de P700i, heeft het tot de bloggers van, en vermelding op, Engadget Mobile geschopt.

Daar postte men afgelopen nacht (onze tijd) een berichtje met de foto's van MobileCowboys en twee links naar berichten over de P700i geruchten van MC.Gerelateerde links:
Eerste video en nog meer foto's en specs van de P700i
Nieuwe foto's van de M610 of P700i
Wordt de Sony Ericsson 'Nicole' de P700i?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.