Nieuws
20 maart 2006 - Ron Smeets

MobileCowboys nieuwsbrief komt er aan!

De afgelopen week zijn we stilletjes door de grens van 2000 postings gekropen en hebben we tevens de eerste vodcasts gepubliceerd, twee nieuwe mijlpalen voor het MC team.

Een perfect moment om nog een nieuwe service aan te kondigen: Spammen. Nee, serieus, binnenkort verschijnt de eerste MobileCowboys nieuwsbrief.

Wil je op de hoogte blijven van alle primeurs en het allerlaatste nieuws over Mobiele Toestellen en Gadgets? Schrijf je dan nu in voor de MobileCowboys nieuwsbrief.

Vul links onder het 'Channel menu' je Email adres in en klik op '>'. Je ontvangt na inschrijving natuurlijk eerst een bevestiging op je opgegeven emailadres ter verificatie.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.