Nieuws
11 januari 2007 - Ron Smeets

MobileCowboys meeting @ 3GSM

Over precies een maand staat 3GSM voor de deur. Net als vorig jaar zal MobileCowboys daar ook weer aanwezig zijn.

Nu hebben we het idee opgevat om aan de vooravond een MobileCowboys meeting te organiseren in Barcelona voor de Nederlandse bloggers, journalisten en andere 'mobilefreaks' die 3GSM bezoeken. Gezellige plekken zat daar, vooral op en rond de Rambla en Placa Reial.

Het is de bedoeling dat we op zondagavond 11 Februari rond een uur of acht bij elkaar komen om de avond onder het genot van een hapje, drankje maar vooral veel mobiele gesprekstof met elkaar door te brengen.

Als je interesse hebt om daarbij aanwezig te zijn, laat mij dat dan even per mail (ron at mobilecowboys dot nl), of in een reactie op deze posting, weten. Wij zoeken dan een gezellige lokatie in de buurt van de Rambla. Over enkele weken ontvangen jullie dan de naam, adresgegevens en een routebeschrijving van de gekozen lokatie. Suggesties zijn natuurlijk ook altijd welkom.Gerelateerde links:
Filmfestival voor Mobiele telefoons in Barcelona
Alle 3GSM onthullingen en mededelingen, dag 4
Alle 3GSM onthullingen en mededelingen, dag 3
Alle 3GSM onthullingen en mededelingen, dag 2
Alle 3GSM onthullingen en mededelingen, dag 1
Meer foto's en nieuws uit Barcelona
Drukte op tweede dag 3GSM
3GSM, de eerste dag
3GSM begonnen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.