Nieuws
08 februari 2008 - Ron Smeets

MobileCowboys live vanaf het Mobile World Congress

Vanaf maandag start in Barcelona 's werelds grootste en meest belangrijke event voor de mobiele markt, het Mobile World Congress (voorheen 3GSM).

Namens MobileCowboys zullen ondergetekende en Cowboy Henk aanwezig zijn om live verslag te doen van alle belangrijke gebeurtenissen, nieuwtjes en persconferenties.

Hiervoor hebben we onder andere een speciaal MWC channel aangemaakt waarin je de berichtgeving vanuit Barcelona op de voet kunt volgen. Tevens kun je op onze Engelstalige editie van MC alle persberichten vinden (die natuurlijk in het Engels uitgegeven worden) met betrekking tot het Mobile World Congress.

Stay Tuned!Gerelateerde links:
Glofiish M810 en V900 definitief bevestigd voor MWC
MWC primeur: LG's ultraplatte KF510 slider
Nieuwe Nokia toestellen uitgelekt?
Vier dagen 3GSM: een must!
Live vanaf 3GSM in Barcelona
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.