Nieuws
30 november 2006 - Ron Smeets

MobileCowboys dot com

De oplettende zal het waarschijnlijk al opgevallen zijn. Sinds eergisteren is er ook een Engelstalige versie van MobileCowboys gelanceerd.

De komende weken zal de content voornamelijk nog bestaan uit een selectie van vertaalde postings die hier op de .nl versie ook gepost zijn.

Binnenkort hopen we de eerste Engelstalige bloggers te mogen begroeten en dan zal de blogfrequentie en de inhoud van de berichten veranderen.Gerelateerde links:
Wanted: MobileCowboys en/of –girls
Mobiele bloggers gezocht. . .
MobileCowboys in een nieuwe jas!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.