Nieuws
14 februari 2012 - Ron Smeets

Mobile World Congress 2012 wordt groter dan ooit

Over 12 dagen start het jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona. Ik zal er, samen met een team van 3 Mobile Cowboys bloggers, 1 cameraman en 2 Dutch Cowboys bloggers, weer uitgebreid verslag van doen.

Volgens de organisatie wordt het MWC van 2012 groter dan ooit. Het thema? 'Redefining Mobile'. Hieronder staan alvast wat indrukwekkende cijfers die de organisatie middels een persbericht de (mobiele) wereld in stuurde.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.