Nieuws
27 april 2011 - Ron Smeets

Mobile Monday Amsterdam stopt ermee

Vandaag verscheen op de website van Mobile Monoday Amstedam, 'out of the blue', het bericht dat de 21e editie van MoMo hier in Nederland tevens de laatste zal zijn.

Volgens de organisatie heeft MoMo Amsterdam na precies vier jaar haar 'eindbestemming' bereikt en is de tijd rijp om er een punt achter te zetten.

Tijdens de eerste editie, in mei 2007, bezochten zo'n 200 'Mobilistas' Mobile Monday Amsterdam. Cowboy Chris was er vanaf dag één al bij. Inmiddels is de MoMoAms community uitgegroeid tot 4000 Mobilistas en de organisatie heeft in de afgelopen 20 edities 144 sprekers mogen verwelkomen die over 22 mobiele onderwerpen spraken. Wat het onderwerp van de laatste, 21e, editie zal worden is op dit moment nog niet bekend, maar volgens de organisatie wordt het slotaccoord spraakmakend. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.