Nieuws
22 augustus 2012 - Ron Smeets

Mobile Marketing infographic

Momenteel telt de wereld al ruim 1 miljard smartphones. Dat is iets meer dan een kwart van het totaal aantal actief in gebruik zijnde mobiele telefoons (4 miljard). Microsoft Tag maakte een Mobile Marketing Infographic waarin een aantal interessante weetjes staan, met name over het gebruik van mobiel internet.

Zo blijkt 86% van de mobiele internetters dit ook te doen tijdens het TV kijken en maar liefst 91% van het mobiel internetgerbuik 'gaat op' aan het raadplegen en bijhouden van sociale netwerken. Meer dan de helft van alle online zoekacties gebeurt tegenwoordig ook al mobiel. De complete infographic:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.