Nieuws
07 november 2006 - Redactie MobileCowboys

Mobile Life op de HCC Dagen

De HCC Dagen staat bij velen vooral bekend als de grootste computerbeurs van Nederland die jaarlijks plaats vindt in Jaarbeurs Utrecht.

Sinds enkele jaren is de beurs zich breder gaan oriënteren en daarmee hét grootste computer- en consumenten elektronica event van de Benelux geworden met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Dit jaar worden vier nieuwe sfeerbepalende thema’s geïntroduceerd; Home Computing, Home Entertainment, Digital Imaging en Mobile Life.

Binnen de thema’s zullen de laatste ontwikkelingen op gebied van computers en consumenten elektronica aan bod komen. De bezoeker kan de producten- en diensten zien, proberen en in de meeste gevallen direct kopen.

De nieuwe thema’s worden gevuld door stands van onder andere AMD, Canon, Creative, Nokia, InterNLnet, Panasonic, Logitech, Telfort en vele anderen. Kijk voor een compleet overzicht op www.hccdagen.nl. Tevens zal er per thema een paviljoen worden gerealiseerd waarbinnen de bezoekers gratis workshops, lezingen en bijzondere presentaties kunnen bijwonen.

Uiteraard is er ook weer de traditionele markt met aantrekkelijke koopjes. Veel te beleven dus voor de ruim 80.000 geïnteresseerden die ook dit jaar weer de beurs komen bezoeken.Gerelateerde links:
CeBIT vooral succesvol door (mobiele) telecom
Vooral vrouwen zien hun mobiel als lifestyle
Nokia wil van spraak naar TV en muziek
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl