Entertainment
27 juni 2007 - Redactie MobileCowboys

Mobile entertainment nu en in de toekomst

Al sinds jaar en dag maakt iedereen dankbaar gebruik van mobiele apparatuur zoals telefoons, pda’s en smartphones om het leven van alle gemakken te voorzien.

Men maakt zoveel gebruik van deze mobiele apparatuur dat men er nauwelijks meer bij stil staat. Om die reden organiseren informatica studenten van de Hogeschool INHOLLAND Haarlem een symposium “Mobile entertainment nu en in de toekomst” op 2 juli en 3 juli 2007.

Er hoeft maar gedacht te worden aan de mobiele telefoon, aan de PDA en de laptop, aan technieken als Bluetooth en WiFi, etc. en men beseft dat dit alles niet meer weg te denken is uit onze samenleving. En dan te weten dat dit pas het begin is van de mobiele toekomst.

Tijdens dit symposium wordt gekeken naar de nieuwe trends en ontwikkelingen op het mobiele gebied. Er komen sprekers van verschillende grote bedrijven langs om over de mobiele wereld en haar toekomst te spreken. Omdat elk bedrijf een eigen visie heeft op dit gebied komt de bezoeker in een korte tijd veel te weten over de vraag waarom mobiele applicaties het leven in de toekomst stukken gemakkelijker maken.

Gastsprekers die op dit symposium spreken zijn: Microsoft, KPN, Logica CMG, IT-Sec, Pins, Not the Fly, GNR8 en The Saints. Ook is er aan het einde van de eerste dag een bedrijvenmarkt. Hier zijn circa 15 verschillende bedrijven vertegenwoordigd die op een bepaalde manier met de mobiele markt en/of ICT verbonden zijn.

Dit symposium wil de bezoekers wakker schudden. Maar bovenal wil het laten zien wat er de komende jaren verwacht kan worden op het gebied van de mobiele technologie.

Voor meer informatie en inschrijvingen ga naar: http://www.mobieletoekomst.nlGerelateerde links:
Mobile games producenten sluiten deal in de U.K.
T-Mobile ziet grote toekomst in Mobile internet!
T-Mobile met bluetooth games
Succesvolle eerste editie Mobile Monday
Nederland 1, 2 en 3 op je mobiel
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl