Nieuws
11 augustus 2009 - Ron Smeets

Mobile Cowboys iPhone App update

Enkele weken geleden lanceerden we de Mobile Cowboys iPhone App, samen met onze moeder- en zusterblogs Dutch Cowboys en -Cowgirls. De App is bijzonder goed ontvangen (en gedownload) door de iPhone bezitters onder onze lezers.

Vandaag is de eerste update van onze iPhone App online gezet. Daarin zijn enkele bugs opgelost zoals het weergeven van de datum en tijd bij reacties en het na drie regels 'onzichtbaar' worden van de tekst bij het invoeren van reacties.

Natuurlijk wordt door ShareWire en ons continu gewerkt aan verdere verbeteringen van de iPhone App en hopelijk kunnen we binnenkort ook melden dat de Mobile Cowboys video's opgenomen worden in het Video Channel binnen de applicatie. Tot nu toe zijn daar alleen nog de video's van Dutch Cowboys te zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.