Nieuws
30 december 2012 - Ron Smeets

Mobile Cowboys gaat uitbreiden; shoppen!

Binnen nu en enkele weken krijgt Mobile Cowboys een nieuw zusje. Ooit had ik het plan opgevat om een Engelstalige versie van MC te maken maar dat bleek, vooral gezien het enorme aanbod van Engelstalige mobiele gadget sites niet echt een levensvatbaar idee.

De nieuwe site wordt een shop. Onze zustersite StyleCowboys heeft al enkele maanden een shop waar je diverse luxe gadgets en accessoires kunt kopen. De Mobile Cowboys shop krijgt een eigen url en zal ook geen redactioneel nieuws bevatten. Daarvoor kun je dus gewoon hier blijven komen ;-)

In eerste instantie zal de Mobile Cowboys shop (de url daarvan wordt tijdens de lancering bekendgemaakt) vooral een van de beste online toestel- en abonnementen vergelijkers (toestel met abonnement, losse toestellen en SIM Only abbo's) bevatten. Ik heb daarmee de afgelopen maanden al wat geëperimenteerd op Mobile Cowboys zelf, maar de nieuwe vergelijker is op alle punten verbetert en een stuk gebruiksvriendelijker geworden. Later worden meer 'shop functies' toegevoegd. Wat precies? Dat horen en lezen jullie te zijner tijd.

Natuurlijk ben ik benieuwd wat jullie van mijn (ons) voornemen vinden om een shop site onder de vlag van Mobile Cowboys toe te voegen. Reageer maar en stay tuned!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.