Nieuws
23 februari 2012 - Ron Smeets

Mobile Cowboys 4.0 is er!

Hier is ie dan; Mobile Cowboys 4.0. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan de nieuwe site die nu dus online staat. Het nieuwe logo springt natuurlijk het meest in het oog, samen met enkele (subtiele) aanpassingen in de layout.

Door een samenwerking met TelecomVergelijker heeft Mobile Cowboys vanaf nu ook een actuele Toestel Database en een Toestel (en abonnementen) vergelijker. Twee functies waar wij, en ongetwijfeld ook veel lezers, al een tijdje met smart op zaten te wachten.

Behalve de nieuwe site hebben we sinds enkele weken ook een nieuwe facebook pagina. In Barcelona zullen wij behalve hier op Mobile Cowboys ook diverse (breaking) nieuws updates op facebook en twitter posten. Liken en volgen dus! ;-))

De komende weken wordt ook nog hard gewerkt aan onze (eerste) Android App en de (vernieuwde) iPhone App. Als die klaar en beschikbaar zijn dan zullen we dat ongetwijfeld ook via de diverse Tam Tam's kenbaar maken. Wij zijn heel erg blij met de vernieuwde Mobile Cowboys (4.0) en ik hoor of lees (reageer dus maar) graag wat jullie er van vinden!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.