Nieuws
04 december 2007 - Ron Smeets

Mobile Cowboys 24 uur in een ander jasje

Niet schrikken, dit is maar een tijdelijke metamorfose die over 24 uur (middernacht op 5 december) weer verleden tijd zal zijn.

Bij wijze van experiment heeft het bureau dat onze banner-advertenties verkoopt een 'Samsung dag ingelast. Dit betekent dat er vandaag alleen Samsung banner-ads op de daarvoor bestemde plekken getoond zullen worden en dat de achtergrondkleur van MobileCowboys ook daarop afgestemd wordt.

Wees gerust, zoals gezegd is dit een speciale actiie die 24 uur loopt en, veel belangrijker nog, het heeft geen enkele invloed op de inhoud, onderwerpen en objectiviteit van onze berichtgeving.

Dus ook de toestellen die vandaag door Samsung en eventueel nog andere toestelmakers op de wereld gezet worden zullen, zoals jullie van ons gewend zijn, objectief beoordeeld worden.Gerelateerde links:
Samsung F330 van dichtbij bekeken
Een tipje van de sluier
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.