Nieuws
07 juli 2011 - Ron Smeets

Mobile Cowboy op vakantie

De komende twee weken ga ik van een (welverdiende ;-)) vakantie genieten, ergens aan de Middellandse Zee. Dat betekent niet dat er hier op Mobile Cowboys geen nieuws en andere (mobiele) berichten gepost zullen worden. De honneurs wordt de komende periode waargenomen door onze andere bloggers.

Natuurlijk ga ik zeker niet zonder min laptop, enkele mobieltjes en een dongel op pad en het zou zo maar kunnen dat ik zelf de komende twee weken ook nog het een en ander ga posten. Niet in de frequentie die jullie van mij gewend zijn, want anders is het ook geen vakantie meer ;-)) Hasta aproximadamente dos semanas!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.