Nieuws
19 augustus 2005 - Ron Smeets

Mobilcast vereenvoudigt downloaden Podcasts

Eind september komt het Amerikaanse Melodeo met download software op de markt die het mogelijk maakt om Podcasts direct, via mobiele netwerken, te downloaden naar je GSM of PDA.

Tot nu toe moet je mobiele device verbonden zijn met een PC die op zijn beurt via het internet verbinding heeft met de server(s) waar de Podcasts gedownload kunnen worden.

Met Mobilcast is dat dus verleden tijd en kun je overal en wanneer dan ook gratis (belminuten en datakosten uitgesloten natuurlijk) podcasts rechtstreeks naar je GSM of PDA downloden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.