Geruchten
23 januari 2007 - Ron Smeets

Mobieltjes voor honden?

Er zijn tegenwoordig al mobieltjes op de markt speciaal voor kinderen, ouderen, dames, meiden, jongens en zo ongeveer elke doelgroep die je verder nog kunt bedenken.

Het zou mij dan ook niets verbazen als een van de vele toestelfabrikanten die onze wereld rijk is echt op het idee zou komen om mobieltjes voor honden te gaan maken. Er zijn immers ook al honden die speciaal worden opgeleid om mobieltjes op te sporen.

De foto hierboven doet vermoeden dat ze in China al zover zijn.Gerelateerde links:
Na de drugshond nu ook een GSM hond
RoamEO volgt huisdieren (en kids???)
Cartoon GSM's van Gigabyte
Kids GSM met GPS
De LadyPDA
Stereotyp dames GSMmetje
Speciale telefoons voor senioren
Censuur GSM voor Kids
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.