Entertainment
31 augustus 2007 - Ron Smeets

Mobieltjes verboden op het strand van Palm Island

De overheid van het Caribische Palm Island heeft besloten dat het vanaf nu verboden is om mobieltjes mee te nemen naar het strand. En nee, het is niet zo dat je er wel nog met een ‘Palm’ Smartphone mag bellen ;-)

Een bijzonder vreemd besluit als je het mij vraagt. Met het constante geluid van de zee, kwettetende meeuwen, kinderen, verkopers van kokosnoten en souvenirs is het strand nou niet bepaald een stiltegebied.

Dus waarom men er dan voor kiest de mobiele telefoon uit die omgeving te verbannen. . . Oh ja, laptops en PDA’s zijn ook verboden.Gerelateerde links:
Gsm-verbod op scholen in Duitsland
Geen mobiele telefoons meer op golfbanen
GSM-verbod in Schotse bioscopen
Verbod op lopend mobiel bellen ???
Ban op GSM's in Australische gevangenissen
Samsung verbiedt gebruik eigen GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.