Entertainment
04 september 2008 - Ron Smeets

Mobieltjes massaal opgeslagen in anus

In een Pakistaanse gevangenis hebben de bewakers bij een uitgebreide zoektocht naar mobieltjes waarbij ze gebruik maakten van een metaaldetector maar liefst 30 toestellen gevonden die verstopt zaten in de achterwerken van, ik hoop evenzoveel, gevangenen.

Hoewel de meeste toestellen er zonder veel tegenstribbelen uitkwamen moesten zeven gevangenen naar het ziekenhuis het toestel door een dokter te laten verwijderen. Juist die zeven mannen zijn extra gestraft met een tijdje eenzame opsluiting.

Het is niet de eerste keer dat gevangenen een mobieltje op deze bijzondere plek verborgen proberen te houden en ik vermoed dat het ook niet de laatste keer zal zijn dat we hierover lezen ;-)Gerelateerde links:
Postduiven als GSM smokkelaars
Na de drugshond nu ook een GSM hond
Gevangenen bewaren GSM's in hun anus
Gestolen GSM teruggevonden in onderbroek
Kikkers smokkelen GSM's gevangenis in
Vrouw verstopt gestolen GSM in achterwerk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.