Accessoires
19 juli 2011 - Ron Smeets

Mobieltje opladen in een bushokje

Dit is nog een typisch voorbeeld van een adverteerder die met een slim en handig idee de aandacht op reclame-uitingen voor haar product weet te vestigen.

Vitaminwater en reclamebureau Crispin Porter + Bogusky hebben in de VS tientallen bushokjes voorzien van een billboard reclameposter die tevens een 5 volt USB poort heeft zodat op de bus wachtende mobiele bellers hun toestel kunnen opladen, mocht dat nodig zijn.

Je moet natuurlijk wel zelf je USB kabel meenemen en de USB aansluiting is ook te gebruiken voor andere gadgets (iPod, Camera etc.) Nu maar hopen dat de bus vertraging heeft. Of je blijft gewoon even zitten tot de volgende bus komt. Dat kan ook ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.