Entertainment
24 maart 2010 - Ron Smeets

Mobieltje 18-jarige vol met pikante content na reparatie

De 18-jarige Lauren Kennedy (foto) uit Engeland werd onlangs door de reparatieservice van de Carphone Warehouse onaangenaam verrast toen bleek dat die haar gerepareerde Nokia 5530 volgepropt hadden met pornofilmpjes en -foto's.

Het spreekt voor zich dat de 18-jarige Lauren niet echt blij was met deze smerige actie van de reparatieboys (waarschijnlijk) bij de Carphone Warehouse.

Maar toen ze de klantenservice belde om haar ongenoegen te uiten probeerde men haar af te schepen met eeneen 'schadevergoeding' van 10 pond. Tussenkomst van de lokale media zorgde er inmiddels voor dat de Carphone Warehouse toegezegd heeft de zaak grondig te zullen onderzoeken en bovendien hebben ze Lauren ook een nieuw mobieltje gegeven, de BlackBerry Curve. Mmmh, vergeleken met de Nokia 5530 lijkt me dat niet echt een vooruitgang en bovendien is dat natuurlijk een compleet ander toestel. Nu maar hopen dat ze niet de Comes With Music versie van de 5530 had ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.