Nieuws
15 oktober 2008 - Redactie MobileCowboys

Mobiele wintersport website

Deze week heeft Mijnsneeuw.nl de eerste mobiele wintersport website van Nederland gelanceerd. M.mijnsneeuw.nl is te gebruiken op iedere mobiele telefoon met een internetbrowser. Hierdoor kan alle wintersport informatie nu ook onderweg en zelfs tijdens de  vakantie op de skipiste geraadpleegd worden. Bezoekers vinden overzichtelijk gepresenteerde actuele sneeuwhoogte en uitgebreide informatie over ski gebieden en ski dorpen in 10 Europese landen.

Ook pistetoestand, vijfdaagse weersvoorspelling en uitgebreide wintersportinformatie is gemakkelijk te vinden en via SMS met één druk op de knop te delen met vrienden of reisgenoten. De Engelstalige versie van de mobiele wintersport website is te bezoeken via: M.myslopes.com.

De mobiele wintersport website combineert alle informatie van de reguliere website met het gemak van mobiel. Wanneer een PC even niet bij de hand is, surft een bezoeker met de mobiele telefoon naar M.mijnsneeuw.nl om te kijken hoeveel sneeuw er al op de favoriete bestemming ligt. De vrijheid van mobiel maakt het daarnaast ook mogelijk om tijdens de wintersportvakantie naar Mijnsneeuw.nl te surfen. Het is bijvoorbeeld  mogelijk om te kijken of het nog gaat sneeuwen of dat de zon de hele week zal schijnen. Ook informatie over pistes, liften, restaurants en skischolen in de omgeving is eenvoudig te vinden.

De komende maanden worden de Nederlandstalige en Engelstalige mobiele websites verder uitgebreid. Inhoudelijk zijn deze net iets anders dan de reguliere websites. Zo komen er op de mobiele versies meer persoons-, plaats, of zelfs toestel gebonden functionaliteiten.  Denk hierbij aan advies over de dichtstbijzijnde en goedkoopste skiverhuur locatie of de leukste bar in de omgeving.

Net als bij Mijnsneeuw.nl heeft de gebruikersgroep veel invloed op de ontwikkeling. Ideeën, tips en andere verzoeken zijn van harte welkom op info@mijnsneeuw.nl.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl