Accessoires
08 september 2005 - Ron Smeets

Mobiele voederbak voor huisdieren

Japanners zijn gemiddeld 16 uur per dag van huis voor hun werk. Als je dan huisdieren hebt, moet je natuurlijk ervoor zorgen dat ze genoeg aandacht en voer krijgen. Het is dan ook niet vreemd dat de Pet Phone daar uitgevonden is.

Met het apparaat sla je twee vliegen in een klap. Rond voedertijd maak je via je mobiele telefoon contact met het apparaat om het voer automatisch in de bak te laten rollen.

Terwijl je huisdier zich vervolgens te goed doet aan zijn of haar heerlijke brokjes kun je via de ingebouwde GSM met speakers ook nog even tegen 'm praten. Voelen ze zich niet meer zo alleen

De volgende logische stap is natuurlijk de Pet Video Phone en uiteindelijk de Pet Multifunctional, compleet met 'uitlaat' en 'aai' Robot. Wel uitkijken tegen die tijd dat je huisdier niet van je vervreemd ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.