Accessoires
21 december 2005 - Ron Smeets

Mobiele vibrator op groene stroom

Er waren al versies voor de iPod en vermomd als mobieltje; de portable vibrator. Nu is er dus ook eentje op groene stroom, ofwel zonne-energie. Je kunt er helaas niet mee bellen, maar daar zullen de klanten van de Solar Vibe ook niet naar op zoek zijn.

Waarom wij hier over schrijven dan? Toen ik 'm vanavond op Shiny Shiny tegenkwam dacht ik werkelijk dat het een telefoon was waar ie aanhangt (foto).

Een beetje tegenstrijdig is hij natuurlijk wel. Het vibrerende gedeelte moeten de dames (of heren, wat jullie willen) 'verstoppen', maar om te zorgen dat ie genoeg stroom krijgt moeten de zonnecellen natuurlijk wel genoeg licht krijgen. Hopelijk is het kabeltje dus lang genoeg. . .Gerelateerde links:
Vibrator per SMS te bedienen
De iPod vibrator
De Vibra Phone voor onopvallend genot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.