Entertainment
23 november 2005 - Ron Smeets

Mobiele versie van 'Am I Hot Or Not'

Sinds de 'Am I Hot Or Not' hype zijn er al honderden vergelijkbare initiatieven opgestart waarbij internetters foto's van anderen kunnen waarderen.

'Assess My Breasts' is daar een van, maar zij introduceren nu toch nog een nieuwigheidje. Iedereen die haar (of zijn) borsten wil laten waarderen door de rest van de wereld kan de foto's daarvoor nu ook mobiel aanleveren. Je maakt je foto met je camphone en stuurt die vervolgens per MMS naar een verkort kiesnummer van de site.

Overigens is het ook mogelijk om, als 'jury' de ingezonden foto's in wallpaper-formaat op je mobieltje te bekijken en waarderen, maar volgens het artikel op MocoNews gaat dat een slordige anderhalve dollar per minuut kosten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.