Nieuws
22 november 2008 - Ron Smeets

Mobiele versie Mobile Cowboys Live!

Deze zomer kondigden we de komst van een speciale mobiele versie van Mobile Cowboys al aan en vanaf vandaag is ie live! Wanna check it out? Surf dan met je mobieltje maar m.mobilecowboys.nl

Natuurlijk hoor (lees) ik graag wat julle er van vinden. . .

Met de lancering van m.mobilecowboys.nl is de eerste fase van de ontwikkeling van onze mobiele versies compleet. De volgende stap is het ontwikkelen van een unieke downloadable (Java, C++, iPhone SDK) applicatie voor op je mobiele telefoon. Deze applicatie werkt op vrijwel ieder mobiel toestel incl. Blackberry, Windows Mobile Devices, iPhone en alle consumentenmerken zoals Nokia, Sony Ericsson, LG, Samsung etc.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.