Entertainment
04 oktober 2005 - Ron Smeets

Mobiele serie van Idols

In India start deze maand een Talentenjacht a la Idols waar iedereen die denkt te kunnen zingen mag meedoen. Echter, er komen geen auditie's met vaak lachwekkende kandidaten zoals wij die kennen.

Deelnemers in India krijgen de mogelijkheid om hun talenten per telefoon te showen. Op die manier hoeft men geen dure studio's en mensen in te huren, maar komen de inzendingen gewoon op de 'voicemail' van de organisatie binnen.

Het is dan ook de bedoeling dat zoveel mogelijk Indiers vanuit de auto, badkamer of waar dan ook bellen en hun zangtalenten proberen te tonen. De winnaar mag uiteindelijk een single opnemen met India's 'Godfather of Disco', Bappi Lahiri (nooit van gehoord).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.