Entertainment
13 november 2008 - Ron Smeets

Mobiele Senseo

Tja, ik vraag me regelmatig af wat fabrikanten nog zoal zouden kunnen bedenken aan functies om in een mobiele telefoon te stoppen. Welnu, het maken van een kop koffie zou er zo een kunnen zijn, toch?

Zie hieronder een video demo van zo'n Mobiele Senseo. Binnen een halve minuut een vers kopje koffie uit je mobieltje. Nadeel is wel dat je moet beginnen met een glas heet water. Toch nog een thermoskan meeslepen dus ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.