Entertainment
17 november 2005 - Ron Smeets

Mobiele premiere voor Madonna's nieuwe videoclip

De premiere van de videoclip van Madonna's nieuwe single 'Hung Up' zal in Engeland niet bij MTV od VH1 te zien zijn, maar op het mobiele portal van '3'.

Deze actie luidt tevens de start van een verregaande samenwerking op het gebied van mobiele audio- en videocontent in tussen '3' en Warner Music.

Dankzij deze deal met Warner kan de provider nu beschikken over de muziek en clips van vrijwel alle (Engelse) artiesten. Eerder had men namenlijk al overeenkomsten gesloten met Sony BMG en EMI.Gerelateerde links:
Mobiele Reality TV, Videoclips en 'Teleac'
Promotie nieuwe Sugababes single via UMTS
Madonna's nieuwe single eerst als TMF ringtone
Nieuwe single eerst als ringtone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.