Accessoires
22 juli 2005 - Ron Smeets

Mobiele post detector

Je kent het wel: Loop je helemaal naar het eind van je oprijlaan van je landgoed of vijf etages naar beneden vanuit je penthouse om te ontdekken dat je geen post hebt ontvangen.

In Duitsland heeft men een oplossing voor dit, ongetwijfeld veer voorkomende probleem (Yeah, right): De Post-In, een mobiel display die met behulp van een LED sensor in de brievenbus meldt als de post er is.

Kan ik eindelijk met een gerust hart de stad in en weet ik toch wanneer er post voor mij is, of niet ? Ja, als de stad binnen 50 meter van je brievenbus ligt, dan wel!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.