Entertainment
12 mei 2007 - Ron Smeets

Mobiele Lara Croft game, Tomb Raider:Legend

Mobiel gamen breekt langzaam maar zeker steeds verder door. De voorspellingen van een jaar of twee geleden dat het 'The next hot thing' zou worden zijn nog niet helemaal uitgekomen, maar de mobiele gamecommunity groeit nog steeds.

Daarnaast komen er natuurlijk ook steeds betere toestellen, met 3D video en groeit ook het aanbod van games met 'grote' namen als Prince of Persia, Halo en nu dus ook Lara Croft in Tomb Raider: Legend

Op de site van Eidos Mobile kun je een flash preview zien van de game en die ziet er best gelikt uit. Hieronder staan nog een paar screenshots.Gerelateerde links:
Games voor je BlackBerry
The Passenger
Release Call of Duty 2 Pocket PC edition
Mobile Gaming komt nog niet echt los
Cool Runnings game voor je mobiel
Mobile Game Communities groeien
Mobiel gamen, maar dan anders
Mobile Gaming gaat nu pas echt 'los'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.