Entertainment
09 maart 2009 - Ron Smeets

Mobiele kunst

Kersverse kustenaar Rob Pettit (foto) vond het wel een leuk idee om kunstwerken te maken van zo'n 5000 oude, afgedankte, mobieltjes.

Zoals je op onderstaande foto's kunt zien heeft hij nogal wat dubbbele toestellen ;-) Daarnaast lijkt het me ook een bijzonder monnikenwerk om de mobieltjes op de juiste manier neer te leggen zonder dat ze omvallen, wegglijden etc. Als oefening kan Rob misschien volgend jaar mee doen aan de bouw van Domino Day?

GSM-Kunst-a
GSM-Kunst-b
GSM-Kunst-c
GSM-Kunst-d

Meer foto's kun je hier zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.