Entertainment
20 december 2009 - Ron Smeets

Mobiele kerstmuziek

OK, het duurt nog vier dagen voordat het Kerstavond is, maar de kerstmuziek en -hits worden de afgelopen dagen al volop gedraaid. Op dit moment luister ik naar 3FM en zelfs daar is elke derde plaat een Kerstnummer.

Op kantoor van Lost Boys in Engeland bedachten ze deze muziekale 'kroonluchter' van oude mobieltjes (wel opvallend dat er zoveel HTC Touch's tussen hangen ;)) Speciaal voor deze gelegenheid worden er Kerstliedjes op gespeeld voor de wachtende klanten.

Bezoekers aan het kantoor kunnen overigens ook zelf muziek maken op de 'muziekale kroonluchter' met behulp van het online 'keyboard'

Experience Mobile Mobile from James Théophane Jnr on Vimeo.

Via Meer video's, waaronder ook een 'Making off' kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.