Nieuws
05 december 2005 - Ron Smeets

Mobiele invasie bij Les Blogs

Vandaag en morgen ben ik bij Les Blogs 2.0 in Parijs, samen met 390 medebloggers uit 25 landen.

Wat bij binnenkomst in het auditorium meteen opvalt is het constante gezoem en getik van honderden laptops, digitale camera’s en camphones. Over ‘mobiliteit’ geproken! De organisatie heeft er in ieder geval prima op ingespeeld door de zaal te voorzien van 25 WiFi routers..

Het enige dat een beetje behelpen is zijn de krappe stoelen en al evenzo krappe beenruimte. Knus is het wel, maar daarvoor zijn de meeste bloggers toch niet naar Parijs gekomen, althans niet tijdens de sessies zelf ;-) Later meer. . .

Uodate: Enkele uren later is het zoemen van menig laptop al veranderd in een zoektocht naar power outlets en verlengkabels ;-))) klik op lees meer voor foto's .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.