Entertainment
21 februari 2006 - Ron Smeets

Mobiele filmtrailer premiere van Warner

Voor het eerst in de geschiedenis heeft een filmstudio de premiere van een filmtrailer (voorfilmpje) exclusief aan mobieltjes voorbehouden.

Het gaat om de trailer van de film 'A Scanner Darkly' van Warner Independent Pictures die sinds vorige week mobiel te bekijken is via amp'd mobile.

Behalve de trailer, die tot de release van de film mobiel beschikbaar zal blijven wordt er de komende weken ook andere mobiele content toegevoegd.Gerelateerde links:
Film kijken op je mobiel is 'Godslastering'
'Making of' van Verhoevens nieuwste film op Live!
Film 10 dagen na bioscooprelease al op je GSM
GSM bioscoop
The Blair Mobile Project ?
Films voor je mobiel op memorycard
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.