Nieuws
28 december 2005 - Ron Smeets

Mobiele bloggers gezocht. . .

MobileCowboys, een telg van het populaire Dutchcowboys, is een toonaangevend weblog op het gebied van Mobiele telefonie en Gadgets.

Het weblog wordt gerunt door vrijwilligers die door passie worden gedreven. Inmiddels, ruim een half jaar na de start genereert MC al ruim 150.000 pageviews per maand.

Heb jij dezelfde passie op een (deel) gebied van de Mobiele- en/of Gadget-wereld en vind je het leuk om te bloggen? Sluit je dan aan bij MobileCowboys! Stuur je motivatie om te gaan schrijven naar ron at dutchcowboys.nl en wie weet staat jouw naam binnenkort ook onder menig artikel op 'Het Mobiele Gadget Blog van Nederland'

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.