Entertainment
09 april 2006 - Ron Smeets

Mobiele afleveringen van Dr. Who in de maak

De oorspronkelijke serie was een echte classic die maar liefst 26 seizoenen gelopen heeft. Sinds vorig jaar is er, na een afwezigheid van 16 jaar een nieuwe Doctor met bijpassende telefooncel op de buis te bewonderen.

Sinds kort worden er behalve de normale TV afleveringen ook 13 speciale 'Tardisodes' gemaakt van 1 minuut die mobiel te downloaden en bekijken zijn. Behalve previews van komende afleveringen bevatten de Tardisodes ook unieke content die niet in de TV afleveringen te zien is.

De mobiele afleveringen worden een week voor de TV versie voor download aangeboden. Engelse abonnees (damn!) kunnen ze gratis downloaden door TARDIS te sms-en naar 81010.Gerelateerde links:
TV Serie in GSM formaat
Meer exclusieve videocontent van ITV
Jenna Jameson in mobiele videoproductie
Soap serie alleen voor mobiele kijkers
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.