Entertainment
17 oktober 2006 - Ron Smeets

Mobiel TV kijken tijdens de koffie

LG heeft in haar thuishaven, Seoul, een deal gesloten met Starbucks om haar DMB toestellen te promoten.

In tien Starbucks vestigingen kunnen klanten onder het genot van een kopje koffie de komende weken tegelijkertijd mobiel TV kijken op LG toestellen. Hiervoor worden speciale, zogenaamde ‘experience corners’ ingericht met alle benodigde faciliteiten en voldoende toestellen.

Bovendien weet LG aan het einde van deze proefperiode meteen welke toestellen wel, en welke niet bestand zijn tegen koffievlekken ;-)Gerelateerde links:
LG mikt op mobile video
LG's LiveTV GSM pauseert voor oproepen
LG's TV GSM
Mobiel TV kijken doe je thuis!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.