Entertainment
13 oktober 2005 - Ron Smeets

Mobiel TV kanaal zoekt weervrouwen

De Japanse operator KDDI is voor haar mobiele TV kanaal EZ Channel op zoek naar twee presentatrices voor het weerbericht.

Maar liefst 1034 vrouwen reageerden op deze oproep en 32 van hen werden uitgenodigd om auditie te komen doen. Na deze ronde zijn nu nog 7 dames over die tussen 12 en 25 oktober mobiel zullen strijden om de 2 vacatures die EZ Channel wil invullen.

Kijkers kunnen tijdens deze periode online stemmen en op basis van die uitslag worden kort daarna de twee weervrouwen bekend gemaakt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.