Entertainment
17 oktober 2008 - Ron Smeets

Mobiel nummer ingebakken

Aan de andere kant van onze aardbol is een nieuwe trend ontstaan onder tienermeisjes. Met behulp van sunblock creme en de zon 'tatoëren' de meiden mobiele telefoonnummers op hun rug en/of buik. Op die manier hopen de meisjes tijdens een bezoekje aan het strand in contact te komen met nieuwe vriendjes. Helaas pakte hun actie in de praktijk iets anders uit.

Nu zijn ze in Australië iets voorzichtiger met onbeschermd in de zon liggen, de Ozon-laag is er niet alleen veel dunner dan hier maar bovendien schijnt daar vrijwel altijd de zon, dus op zich is het goed dat de dames hun huid beschermen met factor 100.

Helaas voor de meiden lijkt hun taktiek niet echt te werken. Natuurlijk hoopten te dames gebeld te worden door de (surfende) hunks en studs die op de stranden en in het water te vinden waren maar tot nu toe zijn het toch vooral oudere mannen die de nummers van de meiden opschrijven en in contact proberen te komen.

Ik kan niet zeggen dat dit resultaat mij verbaast en het is dus ook maar goed dat de lokale overheid de meiden en hun leeftijdgenoten nu waarschuwen voor de gevaren van dergelijke 'versierpogingen'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.